Foutmelding

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in theme_table() (regel 2012 van /customers/c/3/b/kwbdendermondecentrum.be/httpd.www/includes/theme.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/c/3/b/kwbdendermondecentrum.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Foto's

kwb Dendermonde Centrum leeft!

Dat was op onze nieuwjaarsreceptie wel duidelijk. We overliepen de activiteiten het voorbije en het komende jaar, kozen een nieuwe voorzitter, deelden de prijzen uit aan onze kaarters. Herverkozen voorzitter Bart Peleman overhandigde een cheque van 500 euro aan het CAW. De aanpassing van onze statuten werd unaniem goedgekeurd.

Maar bovenal werden er ook heel wat bloemetjes uitgedeeld. Herman Verhaevert kreeg voor zijn jarenlange inzet de titel 'ere-voorzitter'. We bedankten Paul Van Den Berghe, die zijn taken als bestuurslid neerlegt.

Tussendoor zorgde Wim De Decker voor een ontspannend stukje muziek.

Weer en succesvol initiatief in ons biertraject: de bierquiz. 10 ploegen testten hun bierkennis en vaardigheden. Er werd diep nagedacht, hard gelachen en lang nagekaart.

Pagina's